duminică, 29 ianuarie 2012

Noutati legislative certificat sediu social

ORDINUL nr. 78 pentru modificarea pct. 8 din anexa nr. 1 la Ordinul preşedintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală nr. 2112/2010 pentru aprobarea Procedurii de solicitare şi eliberare a certificatului pentru spațiul cu destinație de sediu social şi de înregistrare a documentului care atestă dreptul de folosință asupra spațiului cu destinația de sediu social, precum şi pentru aprobarea modelului şi conținutului unor formulare, cu modificările şi completările ulterioare 
Art.I – Punctul 8 din anexa nr. 1 „Procedura de solicitare şi eliberare a certificatului pentru spațiul cu destinație de sediu social şi de înregistrare a documentului care atestă dreptul de folosință asupra spațiului cu destinația de sediu social” la Ordinul preşedintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală nr. 2112/2010 pentru aprobarea Procedurii de solicitare şi eliberare a certificatului pentru spațiul cu destinație de sediu social şi de înregistrare a documentului care atestă dreptul de folosință asupra spațiului cu destinația de sediu social, precum şi pentru aprobarea modelului şi conținutului unor formulare, cu modificările şi completările ulterioare, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 443 din 1 iulie 2010, se modifică şi va avea următorul cuprins:
„8. Cererile depuse în prima jumătate a programului de lucru se soluționează în aceeaşi zi. Cererile depuse în a doua jumătate a programului de lucru se soluționează în prima jumătate a programului de lucru din ziua imediat următoare”.
Art.II ‐ Direcția generală proceduri pentru administrarea veniturilor, Direcția generală de tehnologia informației, precum şi direcțiile generale ale finanțelor publice județene şi a municipiului Bucureşti vor duce la îndeplinire prevederile prezentului ordin.
Art.III. ‐ Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu