miercuri, 21 martie 2012

Proiect de ordin pentru Declaratia 311


Pe site-ul ANAF fost publicat Proiectul de Ordin al preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală pentru aprobarea modelului şi conţinutului formularului 311 „Declaraţie privind taxa pe valoarea adăugată datorată de către persoanele impozabile al căror cod de înregistrare în scopuri de taxă pe valoarea adăugată a fost anulat conform art. 153 alin. (9) lit. a) – e) din Codul Fiscal”.
Art. 1. – Se aprobă modelul şi conţinutul formularului (311) „Declaraţie privind taxa pe valoarea adăugată datorată de către persoanele impozabile al căror cod de înregistrare în scopuri de taxă pe valoarea adăugată a fost anulat conform art. 153 alin. (9) lit. a) – e) din Codul fiscal”, cod: 14.13.01.02/c.a., prevăzut în anexa nr. 1.
Art. 2. – Formularul prevăzut la art.1 se completează şi se depune conform instrucţiunilor de completare prevăzute în anexa nr. 2.
Art. 3. – Caracteristicile de tipărire, modul de difuzare, de utilizare şi de arhivare a formularului prevăzut la art.1 sunt stabilite în anexa nr. 3.
Art. 4. – Anexele nr. 1 – 3 fac parte integrantă din prezentul ordin.
Art. 5. – Referirile la Codul fiscal din cuprinsul prezentului ordin reprezintă trimiteri la titlul VI “Taxa pe valoarea adăugată” al Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare, iar referirile la normele metodologice reprezintă trimiteri la Normele Metodologice de aplicare a titlului VI din Codul fiscal, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 44/2004 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr.571/2003 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare.
Art. 6. – Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.
Art. 7. – Direcţia generală proceduri pentru administrarea veniturilor, Direcţia generală de reglementare a colectării creanţelor bugetare, Direcţia generală de tehnologia informaţiei, Direcţia generală de administrare a marilor contribuabili, precum şi direcţiile generale ale finanţelor publice judeţene şi a municipiului Bucureşti vor lua măsuri pentru ducerea la îndeplinire a prevederilor prezentului ordin.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu